НЧ "Родопска искра 1880"
град Чепеларе

Спектакъла ''Аз ли съм или не съм"

В памет на Севдалина Панайотова нейните последователи от Театрална школа "Севдалина Панайотова", гр. Чепеларе със специалното участие на актрисите от Родопски драматичен театър "Николай Хайтов" раздадоха храна за душите на публиката в НЧ "Родопска искра 1880" - Чепеларе
Ненадминати във въплащенията на роли по стихове на Валери Петров и Борис Христов те трогнаха и останаха в сърцата на присъстващите. Режисьор на постановката е ръководителят на театралната трупа Мариан Бозуков.
Теодора Панайотова, дъщеря на Севдалина Панайотова им благодари от сърце за приемствеността на майчиното дело.
Кметът на община Чепеларе Боран Хаджиев, възхитен от представлението, ги поздрави и им благодари за това, че Чепеларе отново се гордее и с постиженията в театралното изкуство. Пожела им да продължават да се развиват взе така успешно и им подари новата книга "По стария друм и други истории" на забележителния автор от Чепеларе Костадин Глушков.
Невороятни емоции и чувства съпреживяха станалите част от спектакъла " Аз ли съм или не съм". Бурни аплодисменти и публика на крака изпратиха артистите, абсолютно заслужено. Севдалина Панайотова отново оживява в сърцата им, на сцената и сред публиката. Представлението в нейна памет постави краят на програмата за майските празници на община Чепеларе.